söndag 2 november 2014

LITE OM HELGEN (PIZZA MED CHEVRE OCH HONUNG) OCH SPELNING MED HIN

Efter jobbet i fredags gick jag hem till Erika. Hon bor bara ett par minuter ifrån min arbetsplats på Gärdet och vi hade bestämt oss för att baka pizza.

Inte vilken pizza som helst, den blev helt fantastisk. Vi struntade i tomatsåsen och gjorde den blanco som det verkar heta. Pålägget blev rödbetor (som ser ut som salami ser jag), chevreost, västerbottenost, honung och rucola. HERREGUD vad gott det blev.



Lite vitt vin till det och hej fredag med finvännen!

Dock har jag bestämt mig för att börja med lchf igen nu, så ikväll åt jag någon slags tonfiskröra och massor av oliver. Jag mår SÅ mycket bättre när jag äter så, även om det är bökigt eftersom man inte kan vara lika spontan med maten. Så jag bestämde mig idag och nu ska jag köra stenhårt, verkligen. Börjar med en superhård vecka för att komma in i det. NÅDE den som suktar mig med stärkelse och snask! Pizza kan man ju i och för sig äta ändå, med lchfdeg, men det blir ju inte med honung och rödbeta direkt.

Så nu vet ni. Nu finns ingen återvändo.

I lördags var jag hemma hos Erik och käkade mat och spelade gitarr, himla mysigt!

För övrigt så spelar mitt band Hin på lilla medeltidsveckan på Sjätte tunnan på onsdag. Det blir en blanding av musik, gyckel, eld, quiz, teatersport och mjöd. Kommsi kom, räkna med trängsel!
Länk till eventet hittar du här: https://www.facebook.com/events/1471142996475600/?fref=ts

Över och ut!

4 kommentarer:

  1. Pizzan ser verkligen jättegod ut!
    Kramsilekramkram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var fantastisk. funderar på hur man ersätter honung lchf...

      Radera
  2. Sjätte Tunnan är lätt att komma in i ?
    Jag vill så gärna lyssna på er.
    kramis Elsie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej tyvärr inte alls. Det är en källare i gamla stan och det kommer vara precis Proppfullt :/

      Radera